?subject=Contact via de ZSF website">

Trainingen

Meer informatie over verschillende trainingsvormen volgt later.

Bij Zwaan Survivalrun Flevoland bieden we survivalruntrainingen aan vanaf een minimale leeftijd 6 jaar. Jeugd en volwassenen trainen in eigen groepen op vastgestelde tijden. Hieronder of via het menu kun je de trainingstijden raadplegen. Wij zorgen er voor dat het trainingsparcours conform de eisen van de Survivalrun Bond Nederland (SBN) is ingericht en gekeurd. Tijdens trainingen gelden soms extra veiligheidsbeperkingen voor de jeugd met betrekking tot het slepen/dragen van lasten maar ook wat betreft de maximale klimhoogte.

Alle leden van Zwaan Survivalrun Flevoland moeten lid zijn van de Survivalrun Bond Nederland (onder andere ivm verzekeringen en aansprakelijkheid). Zie hier welke lidmaatschapsvormen de SBN aanbiedt en wat de verschillen zijn. Seizoenslidmaatschap SBN (~20 euro/jaar) of aspirant lidmaatschap geldigheid 6 weken ~5 euro). Het aspirantlidmaatschap is met name handig (zelfs verplicht) tijdens de proefperiode waarin je gratis een paar keer kan meetrainen.

Als je lid wil worden van de trainingsgroep of eerst een paar keer wil uitproberen, neem dan eerst even contact met ons op of er plaats is en spreek daarna met ons eventuele proeftrainingen af! Je kunt altijd een paar keer gratis meetrainen (wel SBN (aspirant) lidmaatschap voor die periode afsluiten!).

Op dit moment bieden we geen jeugdtrainingen (8+) meer aan. Ben je 15+ en wedstrijdgedreven en wil je graag bij ons trainen, neem dan vooraf even contact met ons op of dit een optie is.

Overzicht